Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2020 07:02 - © Коментари - Хуманитарната помощ като вид идеологическа диверсия
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 4108 Коментари: 56 Гласове:
16

Последна промяна: 06.04.2020 07:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
06.04.2020г.


image
     Големият самолет на Руските Въздушно-космически сили
Ан-124-100 «Руслан» натоварен с медицински материали и лични предпазни средства безкористна помощ за Съединените щати от Руската федерация е готов за излитане

image
Големият самолет на Руските Въздушно-космически сили Ан-124-100 «Руслан» натоварен с медицински материали и лични предпазни средства безкористна помощ за Съединените щати от Руската федерация излетя

image
Големият самолет на Руските Въздушно-космически сили Ан-124-100 «Руслан» натоварен с медицински материали и лични предпазни средства безкористна помощ за Съединените щати от Руската федерация кацна на международното летище "Джон Ф. Кенеди" в Ню Йорк …

image
… и се пристъпи към разтоварването му

     Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп в характерният си инфантилен стил съобщи на брифинг в Белия дом на първи април : "Китай ни изпрати някои неща, което беше страхотно. Русия ни изпрати много, много голям самолет с медицинско оборудване. Това беше много мило". Макар и направено на първи април, изявлението не е първоаприлско.
Споразумение за предоставянето на тази помощ е постигнато в понеделник по време на телефонният разговор между руският президент Владимир Путин и американският президент Доналд Тръмп. Между понеделник и сряда има само един ден за подготовка и товарене на медицинското оборудване – образцова руска експедитивност.
Мълчи се по въпроса, Тръмп ли попроси помощ или Путин му я предложи и Тръмп без неудобство и угризение на съвестта я прие. Дипломация!
Както заяви по-рано говорителят на руския президент Дмитрий Песков, us-американците с благодарност са приели подкрепата от Москва.
Според говорителят на us-американския президент, Доналд Тръмп с благодарност е приел безкористната помощ от Русия.
Това е великодушието на руският народ и отсреща лицемерието на us-американската буржоазия. Тръмп с дясната ръка подписва санкции срещу Руската федерация, а с лявата приема с благодарности помощи от нея. Едната ръка наистина не знае, какво прави другата.
Състоянието и поведението му, ако не е лицемерно, е шизофренично, което е по-приемливо.
В турския език има една много живописна дума – гьонсурат – нахален, дебелокож човек, който не изпитва чувство на неудобство, притеснение или вина, в каквато и ситуация да се намира.
Промъкна се информация, че Съединените щати щели да си плащат хуманитарната помощ.
"САЩ закупуват доставките и оборудването наведнъж, както и подобни пратки от други държави", обяснил говорител на us-американската администрация.
Интересно по какви цени? Едва ли Путин е изпратил на Тръмп фактура, а както знаем янките не обичат да се прекарват финансово.
А на пресконференция Тръмп пак казал : "Това беше много красив жест от страна на президента Путин. Казах, че ще я приема. Русия и пропагандата изобщо не ме притесняват, никак. Взел съм много висококачествено медицинско оборудване. Това може да спаси много животи и аз ще го приема всеки ден", каза Тръмп на пресконференция, говорейки за предоставянето на помощ от Русия, предава РИА Новости.
Не се притеснява, ама us-обществото обвинило Донча, че приема помощ от комунистите.
Какво може да се очаква от хора, които веднага след пристигането на самолета с медицински материали от Руската федерация я обвиниха, че се намесва в делата на щатите и използва коронавируса за користни цели. Очевидно us-американските власти повдигнаха носовете си толкова много, смятайки се за велика сила, и решиха, че на Русия не ѝ остава нищо друго, освен да ги последва, без да отваря очи. И насадиха тази мисъл у своите граждани.
image
Доналд Тръмп разпечатва кашон с медицински материали дарен му от Руската федерация

image
Великата Америка се срамува, че приема помощ от Руската федерация




Гласувай:
16


Вълнообразно


1. elenkokoschkov - МОЖЕ ПЪК МЕЛАНИЯ ДА ГО Е ЗАРАБОТИЛА
06.04.2020 09:02
ТОЗИ САМОЛЕТ!
ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК..??
P.S.ДОНЧО Е ТУРИЛ ЧЕРВЕНАТА ВРЪЗКА!
ЭТО РУКА КРЕМЛЯ!
цитирай
2. kvg55 - До 1. elenkokoschkov
06.04.2020 09:12
В натура казваш?
цитирай
3. elenkokoschkov - ТЯ ДРУГО ЗНАЕ ЛИ ДА РАБОТИ??
06.04.2020 09:34
kvg55 написа:
В натура казваш?

;):)!
P.S. ОНЛАЙН!
цитирай
4. kvg55 - До 3. elenkokoschkov
06.04.2020 11:37
Онлайн си не е работа.
цитирай
5. elenkokoschkov - ТАКА ИЗЛИЗА!
06.04.2020 12:26
kvg55 написа:
Онлайн си не е работа.

НО ПЪК Е ДОХОДНА!
цитирай
6. starforlife - Околоградски,
06.04.2020 13:18
преди да покажа с факти от самия ти постинг и/или кореспондиращи с него обстоятелства, че освен идиот, си лицемерен такъв и в настоящия си постинг пишеш поредните не дори глупости, а откровени лъжи и идиотска пропаганда, да ти задам въпроса:

Знаеш ли кой е Уолъс Абът?
цитирай
7. starforlife - Всъщност, няма какво да ти задавам въпроси, на които не можеш да отговориш.
06.04.2020 13:45
По-добре веднага да видим фактите и това, защо Читателите НЕ БИВА ДА ВЯРВАТ НА ИДИОТСКАТА ТИ ПРОПАГАНДА:

Първо: Медицинският товар, доставен с въпросния самолет НЕ Е ДАРЕНИЕ от Русия към САЩ, а Е ЗАКУПЕН от последните.
Ако трябва да сме изчерпателни: 50% са за сметка на американските данъкоплатци, а останалите 50% - на RDIF.
Тоест, първата ти ЛЪЖА в постинга.
СПРАВКА: Дори само статии в CNN.
Ооо, забравииих: На CNN вие, изклецаните комуняги, вярвате и цитирате само тогава, когато казваното там е във ваш интерес.

Второ: Попитах те (с "фина ирония" - с "фина ирония") знаеш ли кой е Уолъс Абът, защото ти освен типичен трол, си и ГЛУПАВ такъв.
Уолъс Абът е лекар от Чикаго, който през 1888-ма основава "ABBOTT Laboratories" - американска компания за медицински изследвания и здравни грижи и на предпоследната снимка, която ти ПРОПАГАНДНО представяш като, цитирам те: "кашон с медицински материали дарен му от Руската федерация" отлично се вижда логото на въпросната компания.
Как казваш кашон на американската "ABBOTT Laboratories" идва с помощ от Русия?
Тоест, втората ти ЛЪЖА в постинга.
СПРАВКА: Дори само Wikipedia.
Ооо, забравииих: На Wikipedia вие, изклецаните комуняги, вярвате и цитирате само тогава, когато казваното там е във ваш интерес.


Линкове по говореното от мен нагоре да давам ли или ще си спестиш унижението и сам ще си намериш потвърждение, че за разлика от теб, аз не говоря пропагандни шитни?

Но да внеса и малко "фина ирония" по отношение на ТВОЕТО ЛИЦЕМЕРИЕ:
Това да приемеш (приемаме, че е факт, при все, че НЕ Е) нечия помощ в настоящите условия в световен мащаб, околоградски, НЕ Е лицемерие, а далновидност.
Лицемерие би било в Русия да има недостиг на медицински консумативи и прочие, а Путин да ги дарява на друга нация.
Все едно ти да онодиш чужда булка и оправданието ти да е, че е в нужда жената, при положение, че собствената ти изпитва хронична нужда да бъде онодена.
Ха ха ха
цитирай
8. kvg55 - До 5. elenkokoschkov
06.04.2020 15:47
Всичко е в името на Родината.
цитирай
9. kvg55 - До 6. starforlife
06.04.2020 15:48
Не го знам и не ме интересува!
цитирай
10. kvg55 - До 7. starforlife
06.04.2020 15:56
Първо : Никъде не съм написал, че медицинските материали са безвъзмездни!
Второ : Руската помощ е препакетирана от "ABBOTT Laboratories" за да не се дразнят us-американските данъкоплатци, не разбра ли?
Покажи платежното нареждане, с което Тръмп е платил на Путин помощта.
А за булките не ми разправяй. Не прескачам огради като теб.
цитирай
11. starforlife - Околоградски, ама ти освен всичко си бил и педал!
06.04.2020 16:08
Това по повод дмите ти: "А за булките не ми разправяй. Не прескачам огради като теб.", които нямаш право да отправяш, защото ни най-малко не ме познаваш и не знаеш житейския ми път, но пък отлично потвърждава думите ми, че просто си чист педал.
цитирай
12. starforlife - А иначе:
06.04.2020 16:10
Естествено, че си и мишок, който се опитва да отправя какви ли не внушения... Включително и с ПЕДАЛСКОТО за моето прескачане на огради... Но то всичко в постинга ти красноречиво говори.
Защото ти никъде красноречиво не казваш истината, че това си е просто сделка и едната страна си плаща. Тоест, ни най-малко не може да се говори за "великодушие на руския народ" (цитирам те) с опита за вменяване, че видите ли е въпрос на решение на него, Народа, и едва ли не той, Народът, е събрал въпросните "помощи", които отново подчертавам, че си са чиста търговия, а не някаква "великодушна помощ".

Понимаеш, ПЕДАЛ?
Вече И така ще те наричам за това да си позволиш да педерадстееш по мой адрес типично курвенски.
ПФУ!

ПС: А с това за препакетирането - само се показа и като жалък педал, който когато го хванат натясно просто курвее, защото няма как да опонира.
цитирай
13. kvg55 - До 11. starforlife
06.04.2020 16:21
Може да съм педал, но не се хваля като теб с похождения.
цитирай
14. kvg55 - До 12. starforlife
06.04.2020 16:28
Мишоци са депутатите по определението на доктор Коста Костов.
Народът е този, който произвежда помощите, а упълномощеният от него президент ги изпраща. Путин е еманация на руския народ.
А препакетирането си е факт.
цитирай
15. blackpredator - Гочето открива топлата вода
06.04.2020 16:47
и сега има да пише "Еврика", поне у наколко блога с няколко ника
не е новина
"Гoвoритeлкaтa нa Държaвния дeпaртaмeнт Мoргaн Oртaгуc зaяви, чe в тeлeфoнeн рaзгoвoр нa 30 мaрт прeзидeнтитe Дoнaлд Тръмп и Влaдимир Путин ca oбcъдили бoрбaтa cрeщу пaндeмиятa oт СОVID-19. CAЩ ca ce cъглacили дa ЗАКУПЯТ oт Руcия мeдицинcкo oбoрудвaнe, кoeтo дa бъдe прeдocтaвeнo нa Фeдeрaлнaтa aгeнция зa упрaвлeниe нa извънрeдни cитуaции (FЕMА) в Ню Йoрк."
цитирай
16. radostinalassa - Русия печели и от войната в Сирия.
06.04.2020 16:52
Доскоро беше спечелила 3 млрд долара. Но как иначе да плаща заплати, бензин, храна и пр. на войниците си? И те трябва да ядат, нали?
Искам да се оплача, че Божил ме е баннал след подсмърчането на Гетчо. На всеуслушание. Правилно ли е това? А аз написах такива мъдри слова в последния му пост.
И също така, бисквитите трябва да се дръпнат надолу, както беше преди. Иначе това ще се приема като средновековно мъчение, иначе казано инквизиция от страна на католическия Запад.
цитирай
17. blackpredator - Вакеро, съвет от мен
06.04.2020 17:02
банни я като Божил тая тъпа крава
тогава ще имаш повече коментари от тия,
които се гнусят от нея и за това и те избягват
цитирай
18. starforlife - ~ 13. kvg55
06.04.2020 17:04
kvg55 написа:
Може да съм педал, но не се хваля като теб с похождения.

Ей, педал недоклатен... Кога и къде съм се хвалил с похождения бе, КАПУТ?!
КОГА И КЪДЕ?
цитирай
19. starforlife - Изклецаният съдран цървул от 15-ти коментар няма смисъл да го отразявам.
06.04.2020 17:06
Той блести със светлината на идеално бяло тяло.
Ха ха ха
цитирай
20. kvg55 - До 15. blackpredator
06.04.2020 17:09
Помощта е платена. Хубаво. Отбелязъл съм тази възможност в постинга. Но землякът удобно го пропуска, затова трябва да му се напомня. И все пак доказателство е платежното нареждане.
цитирай
21. kvg55 - До 16. radostinalassa
06.04.2020 17:10
Не се занимавай с тези копрофаги.
цитирай
22. kvg55 - До 17. blackpredator
06.04.2020 17:12
Не мога. Добряк съм. Мисля че всеки има право на мнение.
цитирай
23. kvg55 - До 18. starforlife
06.04.2020 17:14
Айде, айде! Славата ти се носи из блога. Питай blackpredator.
цитирай
24. kvg55 - До 19. starforlife
06.04.2020 17:15
Уважавай коментаторите ми!
цитирай
25. radostinalassa - 17. blackpredator
06.04.2020 17:18
Трябва първо да мислиш, и тогава да приказваш, както ме учеше едната ми баба, трихомонадна гумо, т.е. воняща гумма. Ти ме триеш , защото си бавноразвиващ, както се обиждат помежду си сиганите. Много добре знам кой си.
Да припомним отново бисерите на Гетчо - понеже английскиге самолети излитали от руско летище / презареждали / то Москва е бомбардирала София, и не само нея пред 1944г. Питам - малоумен ли е Гетчо, или само така ми се струва? Другият пример е аналогичен.
цитирай
26. kvg55 - До 25. radostinalassa
06.04.2020 17:24
Уважавай коментаторите ми!
Такъв език не подхожда на една дама.
цитирай
27. radostinalassa - Уча се от тебе, и ти си цапнат в устата
06.04.2020 17:38
kvg55 написа:
Уважавай коментаторите ми!
Такъв език не подхожда на една дама.

цитирай
28. starforlife - ~
06.04.2020 17:40
kvg55 написа:
Айде, айде! Славата ти се носи из блога. Питай blackpredator.

Ей... Капут... Ако някой ден ми се мернеш пред очите... Такива шамари (като за льольов пенсионер) ще ти нахвърлям...
Кого да питам? Кофичко?
А, да, сетих се. Понеже ебах жена му, та той решил да ми разнася славата.
Ами явно добре съм се представил.

Деееба нищожествата ви, дееба.
Когато релевантно (и ноторно - и ноторно) не можете да опонирате - дай ви педерастия.
цитирай
29. starforlife - А иначе... За платежни и прочие...
06.04.2020 17:41
Ти като твърдиш, че да речем ББ е айдук - документи някога представи ли?
М, празнодумни околоградски?

'Айде стига ви внимание.
Продължавайте да се празноплюнчите, но се пазете, защото короната поразява типично архаични педал-комуонанисти като вас.
(Да сте живи и здрави естествено.)

ПС: Пак питам, КАПУТ околоградски: С коя педерастия се осмеляваш да поднасяш клевети по мой адрес и като се прибера някой ден в България ще имаш ли куража да ми кажеш тази помия лице в лице?
М?
За ЧерноПръцко няма да питам - той е доказан бъзлив мишок, но на теб с удоволствие ще ти загрея врата за клеветата.
цитирай
30. kvg55 - До 27. radostinalassa
06.04.2020 17:45
Слушайте какво ви говоря, не гледайте какво върша, казваше селският поп.
И ти прави така!
цитирай
31. kvg55 - До 28. starforlife
06.04.2020 17:46
Ето, пак се похвали, че си ебал чужда жена.
цитирай
32. kvg55 - До 29. starforlife
06.04.2020 17:48
Никога не съм писал, че Барба Бокос краде. А и при кражбите няма документи.
А за клевета можеш да ме съдиш, съвсем законно.
цитирай
33. starforlife - ~
06.04.2020 17:52
kvg55 написа:
Ето, пак се похвали, че си ебал чужда жена.

Това е ВенциВалериева "фина ирония" бе, льольоооо.
А дори и истина да е - дефинирай думата "похождение"?
Аз като СВОБОДЕН откъм брак Мъж, мога да ебЪ която реша.
Похождението е на ЧерноПръцковата жена. Аз просто й влизам в положението, че мекопишковецът не може да я оправи и помагам.
На това му се вика емпатия.
Ха ха ха

ПС: И пакк питам две неща:
Първо: КОГА И КЪДЕ АЗ СЪМ СЕ ХВАЛИЛ КАКТО ТИ НАПИСА, А СЕГА УВЪРТАШ, С ПОХОЖДЕНИЯ?

Второ: ЩЕ ИМАШ ЛИ КУРАЖА ДА МИ ГИ ГОВОРИШ ТЕЗИ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ ИЛИ КАКТО ВИНАГИ ЩЕ СИ ПРАЗДОДУМЕН ЛЪЖЛИВ ЧИКИДЖИЯ?
цитирай
34. kvg55 - До 33. starforlife
06.04.2020 18:01
Някои си живеят само с хвалбите.
Нямам против да се срещнем отново, но сега заведенията са затворени.
Недоумявам, защо смесваш идеологията и политиката с познанството ни.
цитирай
35. starforlife - ОК, разбрахме се. Когато се прибирам - ще се срещнем.
06.04.2020 18:06
Но те предупреждавам: За тази твоя педерастия, да ме клеветил, срещата ни ще е болезнена за теб.
Заведение този път няма да ни трябва и срещата ни ще е крайно кратка.

АЗ КАЗАХ!
цитирай
36. kvg55 - До 35. starforlife
06.04.2020 18:12
Разбрано!
цитирай
37. radostinalassa - 30. kvg55
06.04.2020 18:22
Не виждам как ще стане. Ако Чернъо иска, може да пише коментари при тебе. На мене той не ми пречи. Но ако натише някоя глупост ще му я посоча. Именно това то възпира, бъди сигурен.
цитирай
38. radostinalassa - Гетчо е написал това за Москва и ...
06.04.2020 18:24
бомбардировките над София, защото знае, че не го чета. Но аз веднъж се зачетох и онемях от....И сега Божил ме е баннал за 30 дни след сополите на Гетчо. Какъв смях.
цитирай
39. kvg55 - До 37. radostinalassa
06.04.2020 18:59
Оценяването на другите е субективно.
цитирай
40. kvg55 - До 38. radostinalassa
06.04.2020 19:00
Защо се занимаваш с тези копрофаги?
цитирай
41. novitejivotni - https://skrepohistory.livejournal.com/412.html
06.04.2020 19:19
Туй малко да се ограмотите. Ако пък не знаете руски, превел съм я. Полезно четиво да полезни идиоти - 2.
цитирай
42. kvg55 - До 41. novitejivotni
06.04.2020 20:20
Сволочь всякаква!
В статията се говори единствено за помощи от САЩ. От Западна Европа няма такива. В миналото между Русия и САЩ е имало чувства на симпатия, породени от признаването от Руската империя на нововъзникналата държава САЩ. Сега руснаците изпитват по-приятелски чувства към us-американците, отколкото us-американците към руснаците.
Но помощите са идвали не от us-американското правителство, а от частни благотворителни организации, каквито в САЩ има в изобилие. Това е от значение. Само през Втората световна война помощта е била на държавно ниво, но посочените числа са невярни - Самолётов - 14,795! Колко самолета общо мислите, че е имала Съветската армия? Танков - 7,056? Джипов - 51,503? Грузовиков - 375,883??
Пропуснал си патроните и левите сапоги.
"А сама Советская Россия сразу после победы в 1945 году взяла курс на конфронтацию и подготовку к третьей мировой войне" - ама че брадата лъжа.
Въобще статията е пасквил!
Чети спомените на съветските маршали от войната за да си наясно.
цитирай
43. radostinalassa - Ако за помощ се считат и ...
06.04.2020 21:37
пилешките крака на Буш, то това е отврат. Аз и днес не мога да ям пилешки крака. Миришат отвратително.
цитирай
44. radostinalassa - Какво значи това и...
06.04.2020 21:54
kvg55 написа:
Защо се занимаваш с тези копрофаги?

кои са те? Гетчо ли ? Той в безсилието си реве да ме изтриват. Веднъж се жертвах да прочета по диагонал 1 негов коментар, който не беше както обикновено руска поезия. Нека да живее и пише при Божил, щом това му е развлечението. Те са на един десен акъл.
цитирай
45. novitejivotni - Да чета, казваш,
06.04.2020 22:56
съветските маршали...Това е все едно да кажеш на козлево, да прочете какво мисли тигъра за вегетарианството.
Впрочем ето :
"Но дейци като маршал Георгий Жуков и Анастас Микоян отдават голямо значение на ленд-лийза. Маршал Жуков казва: “Но не трябва да отричаме, че американците ни предоставиха толкова материали, без които не бихме могли да формираме нашите резерви и не бихме могли да продължим войната.” (От донесение на председателя на КГБ В. Семичастни до Никита Хрушчов с гриф “строго секретно”, цитирано в книгата на Н. Зенкович “Маршалы и генсеки”, Москва, 1997, стр. 161-162)."
цитирай
46. kvg55 - До 45. novitejivotni
07.04.2020 02:30
Ти да не си Гетко, бе? Също като него вадиш глупави доводи.
Да съм казал, че руските военни отричат помощта от САЩ.
И не ми цитирай книги издадени след 1985 година!
Н. Зенкович не е маршал и вероятно не е участвал във войната.
Същият търси сензацията, също като Суворов, Волкогонов и прочие измет.
цитирай
47. novitejivotni - https://api.parliament.uk/historic-hansard/commons/1946/apr/16/russia-british-empire-war-assistance
07.04.2020 04:52
"В статията се говори единствено за помощи от САЩ. От Западна Европа няма такива."
В статията се говори за помощи от САЩ, защото стаията е посветена на помощите от САЩ :-))) Не става ясно защо казваш: "От Западна Европа няма такива." Впрочем това също не е вярно, може да се види от горния линк. Освен това, Франция също е помагала ( Франция се намира в Западна Европа), а също и Канада.
Май се опитваш да неглижираш всичко което доказва как разия май не е чак толкова "великая и магучая" и да преувеличиш и без това преувеличената руска ПРОПАГАНДА. Оказва се, че Германия е помогнала много повече на Италия, ама ти няма как да си чул за това. Шото те не бият барабана. Не пращат германски шпиони с водоноски и не крещят. Те просто са помогнали. Ама наистина.
Мислех да коментирам и още, но виждам че няма смисъл. Каквито и линкове да дам, те ще са глупави. Каквито книги и автори да цитирам, те ще търсят евтината сензация, няма да са написани от съветските маршали или пък, ще са издадени след 1985 :-)))
Каквото и да кажа, няма да ви е достатъчно. Ще искате още и още доказателства. И ако някой реши да си похарчи времето и да ви ги даде - неопровержимо сдъвкани и изплюти, така че, да е смилаемо дори и за вас, тогава прибягвате до лични обиди и триене.
Оставям те в компанията на тинчето, явно само тя е от твоята "класа".
Аз отивам да си чета "глупави доводи", написани от всякаквата там "измет":-)))
Бааай...
цитирай
48. kvg55 - До 47. novitejivotni
07.04.2020 07:53
Не се нерви де!
До 31 март 1946 година доставяли? Измишльотина! Желязната завеса вече е била спусната.
"лични обиди и триене" - това не се отнася за мен.
цитирай
49. radostinalassa - novitejivotni
07.04.2020 14:40
Ти си ник на Лайфчо, и не само ти. Ако искаше да коментираме, нямаше да ме триеш.
цитирай
50. kvg55 - До 49. radostinalassa
07.04.2020 19:22
Стилът му е на Гетко.
цитирай
51. radostinalassa - Гетко да не е Гетчо?
07.04.2020 20:59
kvg55 написа:
Стилът му е на Гетко.

Не си прав, това е Лайфчо. Видях много добре ника му.
цитирай
52. kvg55 - До 51. radostinalassa
07.04.2020 21:08
Все е хамстер.
цитирай
53. radostinalassa - Морско свинче?
07.04.2020 21:17
Какво стана с Адблок плюс?
цитирай
54. kvg55 - До 53. radostinalassa
07.04.2020 21:23
Работя усилено!
цитирай
55. radostinalassa - Май само си приказваш, нали?
07.04.2020 21:38
kvg55 написа:
Работя усилено!

цитирай
56. kvg55 - До 55. radostinalassa
07.04.2020 21:50
Обиждаш ме!
цитирай
57. radostinalassa - Не мога да повярвам
07.04.2020 22:04
kvg55 написа:
Обиждаш ме!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5752617
Постинги: 2808
Коментари: 25793
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031