Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2019 07:02 - Коментари - Рецидивистът Цветанов
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2949 Коментари: 16 Гласове:
17

Последна промяна: 19.04.2019 07:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
17.04.2019г.
     След срещата на шестнадесети януари с посланика на Украйна
Виталий Москаленко, за което съм писал постинг (http://kvg55.blog.bg/politika/2019/01/24/komentari-vynshnopoliticheskite-zaigravaniia-na-cvyci.1643363), на 09.04. информационни сайтове публикуват информации за среща на Цветан Цветанов с посланика на Кралство Белгия в Република България Негово превъзходителство Франсоа Бонтан. Хайде, при срещата си с украинския посланик Цветанов беше и парламентарист, макар че срещата се проведе пак в централата на ПП ГЕРБ. Сега е само партиен деец и не е ясно защо се среща с държавници.
На срещата двамата обсъдили "тенденциите в политическия дебат в навечерието на европейските избори, като подчертаха необходимостта от повече фокус върху съдържанието на европейските политики, ползите от членството в ЕС, както и възможностите за развитие и просперитет, които Съюзът предоставя на своите членки. Цветанов и Бонтан се обединиха около мнението, че популисткият дискурс, заиграващ се с фалшиви новини и експлоатиращ страховете на хората, може само да навреди не само на демокрациите в Съюза, но и на разгръщането на икономическия потенциал на държави като България".
Цветанов казал : "Страната ни има устойчив икономически профил със стабилни нива на повишаващ се икономически растеж, а европейската солидарност играе важна роля както в изграждането на капацитета за гарантиране на външната ни граница, така и в изграждането на инфраструктура за привличане на инвестиции". А посланик Бонтан от своя страна подчертал : "че се наблюдава тенденция за разширяване на инвестициите на белгийски инвеститори в страната ни". "Само една силна и обединена Европа с политици, които съсредоточават усилията си върху реални политики в интерес на европейските граждани, може да се справи с тези предизвикателства и да устои на заплахите, съгласиха се Цветанов и Бонтан". Бла-бла!
Като се вземе предвид и срещата на Цветанов на 10.09.2018 година с посланика на Кралство Великобритания в България Нейно Превъзходителство Ема Хопкинс, външнополитическата активност на заместник-председателят на ПП ГЕРБ се очертава като тенденция.
Интересно е да се поразсъждава за тази външнополитическа активност на лицето Цветан Цветанов, с която се бърка в работата на президента, министър-председателя и министъра на външните работи. Тази дейност на Цветанов не е случайна. Усеща се неистовото му желание да вземе управлението на страната в свои ръце. Бойко Борисов е вече пречка за амбициите му. Простият човек, колкото е по прост, толкова е по-нахален. Случката с луксозния апартамент със собствен асансьор не я смята за провал в политическата си кариера. Веднага се набута в парламента за консултант на парламентарната група на ПП ГЕРБ. Ти го гониш през вратата, то влиза през прозореца. И Борисов отново пречи. Убеден съм, че на следващите редовни парламентарни избори ще бъде издигнат за народен представител. Тогава скандалът с апартамента вече ще е напълно забравен от избирателите, защото се видя, че корупцията и имотните скандали не им правят впечатление. Приемат се като нещо нормално съпътстващо властта и позволено на началниците.
А Цветанов плете външнополитически връзки и контакти, като прибавим и честите му молитвени закуски в столицата на Съединените щати, в очакване на своя звезден миг.

По https://theworldnews.net/bg-news/tsvetanov-provede-rabotna-sreshcha-s-poslanika-na-belgiia

image
Посланик Франсоа Бонтан и Цветан Цветанов в кабинета на последния

 




Гласувай:
17


Вълнообразно


1. mt46 - Борисов
17.04.2019 11:36
доста закъсня с Цветанов...
цитирай
2. kvg55 - До 1. mt46
17.04.2019 12:26
А може и съвсем да го е изпуснал.
цитирай
3. missana - И какво му е толкова лошото на Цветанов?
17.04.2019 16:44
Каквото беше Евгени Бакърджиев за СДС /Бог да му дава здраве и щастие, че гътна мавзолея с вожда!/, това е Цветанов за ГЕРБ. Двигател на партията и организатор на предизборните й мероприятия. Комунистите се пукат от яд, че ГЕРБ разполага с такава личност. Освен това смешките с апартаментите се разиграваха още на процеса срещу Тодор Живков. Българинът много се впряга от тези неща. Щом нищо повече не можаха да му измислят на Цецо комунистите, които ровят под вола теле да намерят, това означава, че за политик е чист като момина сълза.
цитирай
4. kvg55 - До 3. missana
17.04.2019 16:49
"чист като момина сълза" - Ах, недей!
цитирай
5. missana - Имам предвид на фона на всеобщата морална деградация на политическата класа у нас.
17.04.2019 17:21
kvg55 написа:
До 3. missana "чист като момина сълза" - Ах, недей!


Такова е нивото на родната политика. Нека някой ми обясни какви върховни прегрешения има Цветанов и лично ще напиша най-острия материал срещу него. Да бутнем Бойко е най-лесната работа.
...А после - кой ще дойде - турците с бутилка Хининова вода. Това ли е алтернативата? Разговаряйки по улиците с най-случайни хора, виждам колко са нахъсани този кабинет да падне. Е добре, той ще падне. Но кой ще дойде...? То е ясно от само себе си.
цитирай
6. radostinalassa - Шест апартамента от тъща му и ...
17.04.2019 17:22
два от тях заменени срещу нов палат, струващ над 1 милион е нищо? Ако това беше на Запад щеше да стане лошо за физкултурника. А ББ си има къща за милиарди. Всички са от едне партия. Ще ни продадат на който им плати повече.
цитирай
7. missana - А палатите на червените бонзи?
17.04.2019 17:42
Какво да кажем за тях???????????????????????????? И за Лидерката, чието дете учи в най-реномирания университет в света - Йелският. На чии разноски става всичко това? И откъде "честната" и "почтена" дама припечели тези пари. Или е таткото, който "заработва" при Валентин Златев в Лукойл? Ако пък там се разровим, ще излязат неща за милиарди.

П.П. А тези неща за "милионите" на Цветанов и "къщата за милиарди" на ББ в Банкя са кьорфишеци. Занимавал съм се дълго с оценяване на имоти и съм много наясно по въпроса. При мен евтината червена пропаганда дикиш не хваща.
цитирай
8. merlin68 - Сашките искат да направят Цв упр...
17.04.2019 18:04
Сашките искат да направят Цв управител на държавата, обаче има няколко проблема:
- Муттрата му е крайно не харесвана и не може да стъпи на малкото пръстче на Бойко
- Въпреки, че Цв е работяга, докато Бойко е мързел, Борисов, много по-добре се показва пред избирателите. Затова ГЕРБ, без Борисов е нищо, ЦВ, без Борисов е още по-нищо.
- Бойко обаче много хитър и знае, че ако се постави напълно в услуга на Сашките, чрез Цв, той ще залезе много бързо заедно с партията си. Цв е същия като Плювньо, обаче Бойко много добре разбира, че тази линия има не повече от 4-5% подкрепа сред народа, затова гледа и на Изток и на Запад, но най-вече на Юг.
цитирай
9. missana - Сега задача №1 пред българите е:
17.04.2019 18:18
Да не се допусне комунистите да вземат властта на следващите парламентарни избори. На по-следващите всички баби и дядковци, които с треморни ръчки пускат червената бюлетина, ще могат да гласуват само от Отвъдното. Оттам им разрешаваме да гласуват. Но на близките парламентарни избори не щем комунисти. Баста от тях. Явно е, че България е неспособна да се отърве по друг път от комунистите, освен по чисто биологическия! Разчитаме, на чичко или д-р Време /ако предпочитате/ да си свърши работата. А той е некорумпиран и ще си я свърши много качествено. За нас ще остане само задачата да разчистим памперсите след него.
цитирай
10. radostinalassa - А ние не щем нито сини, нито червени
17.04.2019 18:24
Защото са еднакви. Трябват ни нови лица. Значе ГЕРБ крадели по - малко? Смях в залата.
Не трябва да се краде, но затова те си избраха Ццацаров, плащат му . Не чаткаш ли?
Няма сини, няма червени, нито пембени.
цитирай
11. missana - Аз чаткам добре,
17.04.2019 18:42
но няма откъде да вземем други - нови политици, защото в България още навремето беше предложен много хитро модела на Доминиканската република - около 1/3 от българите да се облажват чрез редица привилегии от властта. Научили се веднъж да облизват от кокала, те хич не щат да го пуснат. Армията тези хитреци нарочно я разпуснаха, за да се застраховат 100 процента срещу евентуален вариант Пиночет. И затова сега им сърбаме попарата. Все пак в условията на избор на по-малкото зло, не трябва да пускаме комунистите във властта. Убеден съм, че когато партията им крушира тотално, България най-сетне ще стъпи на обетована почва и ще започне да се въззема. Червените термити са главната опасност за нацията. Това трябва да се разбере от всеки честен българин, чиято глава се опитва да промие хитрата червена пропаганда.
цитирай
12. radostinalassa - Много се радвам, че чаткаш
17.04.2019 19:41
Но всички те са от един цвят. Играят доброто и лошото ченге.
Едните ограбват народа до края, идват другите и пускат малко повече пари.
цитирай
13. missana - Ако това е вярно - приемам тезата Ви чисто хипотетично,
17.04.2019 20:09
то тогава нека оставим БСП на скамейката на наказаните за още един мандат. Нали и без това нищо ново не може да ни предложи.
цитирай
14. radostinalassa - Аз ще гласувам за Възраждане
17.04.2019 20:57
Който ни е лъгал веднъж, ще го направи пак. А вклйчването на Станишев в листата им говори, че този ще подкрепя джендърството.
цитирай
15. missana - Възраждане няма потенциал да спечели избори.
17.04.2019 21:16
Гласовете на хората гласували по подобен начин ще отидат за БСП. Това е косвена подкрепа за тях.
цитирай
16. radostinalassa - Ако не гласуваме...
17.04.2019 22:31
гласовете ни ще отидат за ГЕРБ или ДПС.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5753516
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031