Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05 07:01 - Коментари - Путин "изпуска влака" към правилното бъдеще на Руската федерация
Автор: kvg55 Категория: Политика   
Прочетен: 2026 Коментари: 44 Гласове:
13

Последна промяна: 10.05 07:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
10.05.2019г.

     Вижда се, че Владимир Владимирович Путин не схваща вътрешната политика и не прави това, което му препоръчах в постинга си "Коментари – Новите задачи пред Путин" от 18.03.2018 година, след избирането му четвърти мандат за президент. Той направи много за възраждането на Руската федерация – възстанови военната мощ на руската армия, постави я на геополитическата карта наравно със Съединените щати, крепи световния мир. Но във вътрешно-политически план страната страда – стандартът на живот не е особено висок, правят се непопулярни реформи – правителството повиши ДДС и увеличи възрастта за пенсиониране за пръв път от 1930 година; приемат се репресивни закони – Путин подписа няколко закона, с които позволи на съдилищата да глобяват и дори да задържат за кратко хора, които не проявяват необходимия респект спрямо властта, както и да блокират медии за разпространението на "фалшиви новини"; не отне икономическата мощ на олигарсите. Путин не вижда социализма като път за икономически просперитет на страната и затова ще остане в историята само с външната си политика. А Русия е била социалистическа и трябва отново да стане социалистическа за да разреши вътрешните си проблеми – бедност, престъпност, корупция, неофашистки движения. Разбира се без глупостите, извращенията, грешките и ограниченията на отминалия реален социализъм. Руската федерация следва да има примера на Китайската народна република. Не трябва да се разчита само на инициативността на индивида, а държавата трябва да поеме развитието на икономиката. Либерастките буржоазни възгледи за стопанските процеси вредят на развитието на страната.
Тръгвайки по пътя на социализма Руската федерация ще стане много по привлекателна и интересна за останалия свят, заразителен пример за идейно неориентираните  сега държави. Пристъпвайки към социализма може би Путин ще спести на Русия една бъдеща гражданска война, която е неизбежна при задълбочаване на капиталистическите обществени отношения. Сегашният президент ще изкара мандатът си без големи социални напрежения, защото комунистическата партия е слаба, но бъдещото  вътрешнополитическо наследство, което ще остави, е от значение за мирното преминаване към социалистическото общество.
"Броят на руснаците, които оценяват положително ролята на Йосиф Сталин в историята на страната им, достигна рекордно ниво от 70%, сочат последните данни на центъра "Левада", цитирани от БГНЕС. Проучването е направено през март тази година, а одобрението към Сталин е най-високо за последните две десетилетия, откакто се правят допитвания на тази тема", пише вестник СЕГА. "На фона на разпадането на ориентирите и разочарованията от отказа на държавата от социални задължения, заедно с увеличаването на благополучието на чиновниците, Сталин става символ – символ на ред, стабилност и справедливост", изтъква руският социолог Сергей Маркедонов в социалните мрежи.
Резултатите от това проучване трябва да покажат на Путин, каква вътрешна политика да води – твърда спрямо експлоататорите и крадците на руския народ и корумпираните чиновници, което не е възможно без социалистически обществени отношения.

http://kvg55.blog.bg/politika/2018/03/18/komentari-novite-zadachi-pred-putin.1599554

image
Марш, марш вперед,
Рабочий народ!
Гласувай:
15
2


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Кой го е еня за
10.05 08:55
тоя Путин, бе? Никой не дава 5 пари за тоя сбъркан кагебешник.
цитирай
2. kvg55 - До 1. apostapostoloff
10.05 11:19
Еня ги е, еня. САЩ ги е еня, защото Путин им човърка в дебелите задници.
цитирай
3. mt46 - Сталинизмът
10.05 11:45
не бива да е идеал или пример за социализъм /комунизъм/...
цитирай
4. krumbelosvet - Не дочетох.
10.05 12:49
Тайна ли е за автора, че Путин НЯМА СТЕПЕНИ НА СВОБОДА да национализира заграбеното от т.н. олигарси . А Русия няма сили да понесе нова революция.....
цитирай
5. kvg55 - До 3. mt46
10.05 13:41
При Сталин чиновниците не са виреели, да не говорим за корупция. За това иде реч, а не за връщане на тогавашните отношения.
цитирай
6. kvg55 - До 4. krumbelosvet
10.05 13:48
Какво значи "НЯМА СТЕПЕНИ НА СВОБОДА"? Кой му ограничава свободата, не казваш?! Длъжен е да опита, дори с цената на живота си. Така правят великите политици. А и не става въпрос за незабавна национализация. Може с изкупуване на акции от държавата, създаване на конкурентно способно държавно производство, има различни начини за увеличаване на обществения сектор в икономиката. Каквото и да започне в тази насока, ще има подкрепата на народа.
А нова революция не значи непременно с оръжие.
цитирай
7. putinofil - "Броят на руснаците, които ...
10.05 16:02
"Броят на руснаците, които оценяват положително ролята на Йосиф Сталин в историята на страната им, достигна рекордно ниво от 70%, сочат последните данни на центъра "Левада", цитирани от БГНЕС.

Ето това показва ясно, че нещо генетично е сбъркано у руснаците, че те не са нормален народ, а некакви мутанти.
Сталин е несъмнено най-големият звяр в човешката история, виновен за милиони човешки жертви. Няма германец, който да обича Хитлер, който след Сталин е най-големият дявол. Но хронично малоумните руснаци си обичат кръволока.


По повод на днешния ден, когато се навършват 63 години от неговата смърт, съветският и руски историк Рой Медведев публикува своите данни за жертвите на сталинските репресии в СССР през периода 1922-1953 година.

Според него, със съдебни присъди са били разстреляни 760 000 души. Те са минали по така наречената „кратка процедура”, в която съдебното заседание трае 15 минути. Около 1 милион души са загинали в лагери от глад, студ, каторжен труд и разстрели.

Разбира се, по документи всички те са починали от болести. От намиращите се в лагери над 5 милиона души едва 2 милиона са се върнали в къщи след като са били освободени от Хрущов след смъртта на Сталин.

Към 10 милиона селски семейства са били разкулачени, колко са загинали в този процес, не е известно. За тях се знае, че не са били разстрелвани, а са бесени. Предположенията са за гибелта на 500 000 семейства.

Много народи са били изселени от мястото, където са били жилищата им. Това са Чеченци, ингуши, кримски татари. И тук точни цифри липсват, но вероятно жертвине са над 300 000. така общата цифра на загиналите по време на управлението на Сталин е около 10 милиона души.
цитирай
8. putinofil - Иначе заслужава поздравление ф...
10.05 16:24
Иначе заслужава поздравление фактът, че авторът отправя критики към путин, а не го издига в култ като путинистите от седмия ден, тия уроди, за които путин и путландия са над всичко.
Разбира се, критиките му са на един безнадеждно про;ит мозък, който разбира под социализъм най-чудовищната тирания в историята, от 1917 до 1989, с архипелаг гулаг, надминал хитлеристките концлагери, но поне се осмелява да открива слабости у бог путя.
цитирай
9. eva666 - перфектна...диагноза им е дал...социопати, жертви, които си обич1ат палача Върколак
10.05 17:39
"Броят на руснаците, които оценяват положително ролята на Йосиф Сталин в историята на страната им, достигна рекордно ниво от 70%, сочат последните данни на центъра "Левада", цитирани от БГНЕС.

Ето това показва ясно, че нещо генетично е сбъркано у руснаците, че те не са нормален народ, а некакви мутанти.
Сталин е несъмнено най-големият звяр в човешката история, виновен за милиони човешки жертви. Няма германец, който да обича Хитлер, който след Сталин е най-големият дявол. Но хронично малоумните руснаци си обичат кръволока.
цитирай
10. merlin68 - Статията точно описва нагласите в ...
10.05 18:11
Статията точно описва нагласите в руското общество. Аз лично не бих избързвал със заключението, че Путин няма да върне социализма под някаква форма. Следейки руските държавни (тоест близки до Путин) медии, все повече си мисля, че чрез тях Путин много успешно сондира и насочва общественото мнение в тази посока. Той обаче действа като компютър, изчислява ходовете далеч напред. В едно съм сигурен, ако през мандата му назрее удобен момент, той няма да се поколебае да ушушка олигарсите и да ги изхвърли от властта. По същия начин, той не би се поколебал да се обяви за цар, ако прецени, че това ще е от полза на Русия.
Единственото ми притеснение е, ще има ли приемственост след Путин.
Впрочем, доколкото ми е известно на мен 70% от икономиката, при това основните и добивни отрасли са държавана собственост.
цитирай
11. krumbelosvet - За разлика от автора,
10.05 18:28
Лутин знае, че не е всесилен. Държавното управление е изкуство на възможното. Военната сила и външвата политика са абсолютен приоритет, защото ОЦЕЛЯВАНЕТО на Русия не е гарантирано. Иковомиката и жизненото павнище са подчинени на свръх-задачата. Руският народ ИСТОРИ(ЕСКИ е свикнал на това. С изключение жертвите и слугите на чуждата пропаганда. И уви, някои банки и олигарси служат на врага.
цитирай
12. kvg55 - До 7. putinofil
10.05 19:47
Жестоката класова борба, при която е работил и Сталин, изисква и жертви.
цитирай
13. kvg55 - До 8. putinofil
10.05 19:49
Изрично съм посочил : Разбира се без глупостите, извращенията, грешките и ограниченията на отминалия реален социализъм.
цитирай
14. kvg55 - До 9. eva666
10.05 19:57
Хитлер съсипва Германия, а Сталин въздига Съветския съюз и спаси Европа. Там е разликата в историческите заслуги
цитирай
15. kvg55 - До 10. merlin68
10.05 20:04
И аз имам надежда и съмнения, че путин не е забравил делото на Ленин. Но времето минава. А и Ленин казва, че за успеха е необходимо съчетание от благоприятни условия.
цитирай
16. kvg55 - До 11. krumbelosvet
10.05 20:08
Не става въпрос за всесилност, а за използване на обективните условия да се поставят интересите на обществото над частните интереси на олигарсите.
цитирай
17. germantiger - +
10.05 21:55
2. kvg55 -
11:19
Еня ги е, еня. САЩ ги е еня, защото Путин им човърка в дебелите задници.

И ТЕ МУ СЕРАТ НАСУРАТА, А СА ИМ ДЕБЕЛИ ЗАДНИЦИТЕ, ЗЩАОТО СА ГОСПОДАРИ НА СВЕТА ДА ГИ ЕвА
цитирай
18. kvg55 - До 17. germantiger
10.05 21:59
Серат му? Затова Помпео ще ходи на килимчето в Москва и Сочи.
цитирай
19. germantiger - хаха
10.05 22:03
на плаката шпише вставайте люди русские

та защшо да стават и срещу кого

нали ги управлява руснак, кагебист, великоросс

зьащо да скачат,те са нали ербап пред света

или да скачат срещу света, а кога руснаците няма да скачат

когато според тях си подчинят целия свят,ако целия свят е подруския ботуш тогава няма защо да скачат ли, само тогава ли?

и пише гледам дети войнъй - ДЕЦА НА ВОЙНАТА

хайдсе сега си представи че деца на войната се вдигне в сащ, германия или другаде

какъв вой ще вдигнете вие руснаците в бг например

или вие си мислите че само вие руснаците сте жертви на някоя война

други жертви няма, други страдали няма

ще рече вие винаги сте прави,генетично някак,кармично ли

на другите не им е позволено да са деца на войната, те нямат право а ?

или онези народи които русия векове наред владее -там по прибалтика, по финалндия, в средна азия

всички тия завзети от руснаците те поне не са ли деца на войната а?
цитирай
20. germantiger - ++
10.05 22:15
ами ще сере и на килимчето

путин не ходи ли, да не го е стегнало лумбагото та не ходи?
цитирай
21. germantiger - А СЛЕДВАЩИТЕ РАЗМИСЛИ И ВЪПРОСИ СА СЪВСЕМ СЕРИОЗНИ
10.05 22:16
НО ВИЕ ОТ ТЕЗИ СЕРИОЗНИ ТЕМИ БЯГАТЕ И УДОБНО ГИ НЕГЛИЖИРАТЕ КВАЛИФИЦИРАЙКИ МЕН

да повторя

на плаката шпише вставайте люди русские

та защшо да стават и срещу кого

нали ги управлява руснак, кагебист, великоросс

зьащо да скачат,те са нали ербап пред света

или да скачат срещу света, а кога руснаците няма да скачат

когато според тях си подчинят целия свят,ако целия свят е подруския ботуш тогава няма защо да скачат ли, само тогава ли?

и пише гледам дети войнъй - ДЕЦА НА ВОЙНАТА

хайдсе сега си представи че деца на войната се вдигне в сащ, германия или другаде

какъв вой ще вдигнете вие руснаците в бг например

или вие си мислите че само вие руснаците сте жертви на някоя война

други жертви няма, други страдали няма

ще рече вие винаги сте прави,генетично някак,кармично ли

на другите не им е позволено да са деца на войната, те нямат право а ?

или онези народи които русия векове наред владее -там по прибалтика, по финалндия, в средна азия

всички тия завзети от руснаците те поне не са ли деца на войната а?
цитирай
22. eva666 - Тигре,защо се правиш на Пуяк, с тези, след като си Орел...
10.05 22:17

Марш, марш вперед, Рабочий народ!
цитирай
23. germantiger - нещо повече
10.05 22:18
виж им физиономиите на тия които държат плакатите

един доволен шишко

една диоволна баба мамаша

и един върл нахейтен папърдак

тия всички са доволни от путинското управление - лошо няма - тяхно право и тяхно си е

но тия доволните няма срещу кого да стават

въобще тия "встават" само срещу когото рече официоза

истини......
цитирай
24. eva666 - това тук е..Помощното Учще..за деца..с ментални малформации...
10.05 22:18
4. kvg55 - До 9. eva666
19:57
Хитлер съсипва Германия, а Сталин въздига Съветския съюз и спаси Европа. Там е разликата в историческите заслуги

чуваш ли го, какво пише другариата...
цитирай
25. eva666 - аз ли, не съм чела..историята на Германия..
10.05 22:20

и, кой, накъде след ВСВ...е?
цитирай
26. germantiger - още истини
10.05 22:22
кой пак ви е виновен на вас бугарите

кой пак ви е виновен на вас русанците

все някой навън - че не го ли убихте

нали сте големи витязи - не бихте ли всеки навън

или трябва да го завземете, всичко да е ваше, цялото земно кълбо четрвено да е

ама не стана, греда !!!

как веднъж някой нямаше право срещу вас да скочи

как веднъж не бяхте грешни и виновни вие

ИМА ЛИ НЕЩО В ИСТОРИЯТА ЗА КОЕТО СТЕ ВИНОВНИ

АМА ИСТИНСКИ ВИНОВНИ, НЕ ОТ ТИПА - виновни сме че не стигнахме до ламашна или вината ни е че не затрихме щатите

ВИЕ СТЕ НЕВИННИ ПО РОЖДЕНИЕ

ТОВА РУСНАКА СЕ РАЖДА БЕЗ ВИНА

А ГЕРМАНЕЦА СЕ РАЖДА ПО ДЕФОЛТ С ВИНА НАЛИ
цитирай
27. radostinalassa - ГТ е готов писател
10.05 22:53
Дано има и кой да го чете , абе много е дълго. Твърде дълго, ама много. Данке шьон, найн.
цитирай
28. getmans1 - . . . Поздравление за тези думи, Т...
10.05 22:57
... Поздравление за тези думи, ТИГРЕ ... ПРАВО КУМЕ В ОЧИТЕ ... Те обичат да са ... унизени зада си имат оправдания за това което са ...


germantiger написа:
на плаката шпише вставайте люди русские

та защшо да стават и срещу кого

нали ги управлява руснак, кагебист, великоросс

зьащо да скачат,те са нали ербап пред света

или да скачат срещу света, а кога руснаците няма да скачат

когато според тях си подчинят целия свят,ако целия свят е подруския ботуш тогава няма защо да скачат ли, само тогава ли?

и пише гледам дети войнъй - ДЕЦА НА ВОЙНАТА

хайдсе сега си представи че деца на войната се вдигне в сащ, германия или другаде

какъв вой ще вдигнете вие руснаците в бг например

или вие си мислите че само вие руснаците сте жертви на някоя война

други жертви няма, други страдали няма

ще рече вие винаги сте прави,генетично някак,кармично ли

на другите не им е позволено да са деца на войната, те нямат право а ?

или онези народи които русия векове наред владее -там по прибалтика, по финалндия, в средна азия

всички тия завзети от руснаците те поне не са ли деца на войната а?

цитирай
29. germantiger - и една заслужена погхвала
10.05 23:08
ДА ПОХВАЛЯ ЗАСЛУЖЕНО АВТОРА НА ПСОТИНГА, ЧЕ НЕ МИ ТРИЕ КОМЕНТИТЕ

той не трие поне мен, което е забележително без ирония
цитирай
30. radostinalassa - Авторът си удължава коментарната част
10.05 23:20
Нищо повече, даже да е идиотия си я пази за обем. Наистина е идиотско. Меко казано.
цитирай
31. germantiger - а не ве
10.05 23:30
30. radostinalassa - Авторът си удължава коментарната част
23:20
Нищо повече, даже да е идиотия си я пази за обем. Наистина е идиотско. Меко казано.

ДА Я УДЪЛЖА ЛИ ОЩЕ - ЧЕ И МИ Е ДЪЛЪГ - НЕ СЕ БУДАЛКАМ !

НАЕМАМ СЕ ДА УДЪЛЖА ВСЕКИ ЧЕРВЕН ПОСТИНГ

САМО ДА МИ ПОЗВОЛИТЕ ;)

А НА ТЕБ ДА ТИ УДЪЛЖА ЛИ ЕЛАСТИЧНИЯ СИФОН - НАРЕЧЕН ВАГИНА?
цитирай
32. germantiger - ++
10.05 23:32
мисля си баб радостин друго

- ЧЕ ТИ ЛИСПВАТ ТУК ЧЕРВЕНИТЕ

- ЧЕ ЕКОФТИ НА ПЪРВА В ЧЕРВЕН ПОСТИНГ ЧЕРВЕНИТЕ ДА ОТСЪСТВАТ

- ЧЕ ТИ Е КОФТИ ДА НЯМА КОЙ ДАОПОНИРА НА МЕН И ДРУГИТЕ НЕЧЕРВЕНИ

- ЧЕ ПОД ВАШ ЧЕРВЕН ПОСТИНГ НИЕ ВЪРШЕЕМ

И ВЪРШЕЕМ С ИСТИНИ

та пак питам - като са ви къси вашите - да ви удължа с един мой?
цитирай
33. radostinalassa - Баба ти умря, склерчо и ...
10.05 23:47
ти се сополиви за нея. Този мускул твой ли е ? Вече имаш бръчки.
Мозъкът расте до 33 години, вече нямаш шанс, келеш.
цитирай
34. germantiger - ахаааа
10.05 23:54
33. radostinalassa - Баба ти умря, склерчо и ...
23:47
ти се сополиви за нея. Този мускул твой ли е ? Вече имаш бръчки.
Мозъкът расте до 33 години, вече нямаш шанс, келеш.

НИЩО НЕ КАЗА ;) :)

НА ВСИЧКИ БАБИТЕ НИ УМИРАТ - ТОВА НЕ Е НОВИНА, А ЖИТЕЙСКА НОРМА

ОБАЧЕ ТИ ВЕДНЪЖ ПОГРЕБА МЪЖА СИ НАДУМИ ПРЕД МЕН

СПОМЕНА ЧЕ ИСКАШ ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ НЕГО

;) ;) ;) да намеря ли в архива - да удължа ли

другото написано от теб не го разбрах - за какъв шанс, гънки и пр. глупости ръсиш;)

в смисъл, тявоя расте след 33 години ли или на руснаците им расте до 100

на червените русофили в блога до колко им расте мозъка - до пенсионна възраст ли ?
цитирай
35. radostinalassa - Ти от шега не разбираш - казах, че за съжаление е още жив. Шегичка. Затваряй си устището вече, женчо.
11.05 00:15
Също така ти казах, че трябва да се ожениш, за да видиш как се гледат деца.
Това вече е почти шега.
мОЗЪКЪТ ПРИ БЕЛИЯ СОЙ У МЪЖЕТЕ НАИСТИНА РАСТЕ ДО 33 ГОДИНИ. пРИ МОМИЧЕТАТА това отдавна е станало. Вие се развивате по - бавно, което личи особено при тебе.
цитирай
36. germantiger - аааа шегичка било...ахаааааа бабоууууу
11.05 00:20
кефиш шегаджийке, викаш майтап - ок приемам ;)

бил съм женен и детесъм направил, вече юноша небледен
цитирай
37. radostinalassa - Простоват си си останал
11.05 08:38
Кръвта вода не става.
цитирай
38. kvg55 - Благодарности!
12.05 06:54
Благодаря на всички коментирали!
цитирай
39. zaw12929 - Много са лъжите около Сталин, за да ...
12.05 07:18
Много са лъжите около Сталин, за да се омаловажи направеното от него за развитие на Русия, за победата над Хитлер. Някой фашист тук пише, забравя, че Хитлер не е победил, а разруши градове, уби милиони. Това е характерно за западняците- да мислят простотиийе си за велики победи, "либерални ценности- Западът ще бъде унищожен от арабите, заради глупавото си високомерие
Лъжите - до време идват ИСТИНИТЕ!
цитирай
40. kvg55 - 39. zaw12929
12.05 12:54
Западът всячески се стреми да компрометира Русия.
цитирай
41. krumbelosvet - Сатанизирането на Сталин,
13.05 20:15
Сатанизирането на Сталин, което нашите психо-десни са налапали като шаран-въдица, е само ЧАСТ от ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ. Нашите психо-десни, понеже са ПСИХО, си мислят, че познават руската история по-добре от руския народ. Поклон на тоя народ, който спаси Европа от нацизма.
И сега е последна надежда за спасение, и от новия фашизъм на банкстерите от Уолстрийт, и от Антихриста. Щото "Европа" вече е паднала в ноктите и на новия фашизъм, и на антихриста. Както беше паднала в ноктите на Хитлер, заедно с нас.
цитирай
42. krumbelosvet - А ПРЕСТЪПНИКЪТ гергер,
14.05 07:54
ПРЕСТЪПНИКЪТ гергер трябва да се трие. от всеки блогер-НЕфашист поотделно, щом администрацията на блог.бг не може да отстрани престъпниците.
цитирай
43. kvg55 - До 41. krumbelosvet
14.05 11:34
Атаката срещу социализма всъщност беше атака срещу Русия.
цитирай
44. kvg55 - До 42. krumbelosvet
14.05 11:36
"гергер" е безопасно плюшено тигърче.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 649416
Постинги: 297
Коментари: 3369
Гласове: 17036
Календар
«  Ноември, 2019  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930